gore-tex®
shakedry-jackor

Nu i fler färger

KÖP

Gore lookbook

Med hjälp av GORE kan du ta dig ut i alla väderförhållanden och fokusera på det du älskar - cykling och löpning. Alla produkter utvecklas och utformas på ett sätt som gör att de fungerar perfekt tillsammans i ett integrerat Outfit-system. Deras funktion, passform och design framhäver din prestanda och komfort.

Gore C7
Gore-Tex®
SHAKEDRY Jacka

- Sportig passform
- Otroligt lätt
- Enkel att packa ner
- Vind- och vattentät
- Stöter bort vatten

Gore C5
Gore-Tex® SHAKEDRY™
1985 Viz Jacka

- Ledig passform
- Bakficka
- Reflekterande detaljer för ökad synlighet
- Smart krage
- Vind- och vattentät
- Stöter bort vatten

Gore R7
GORE-TEX® SHAKEDRY
Jacka med huva

- Helt vind- och vattentät
- Tillverkad i GORE-TEX® med bättre
andningsförmåga än någonsin förut
- Enkel att packa ner
- Fast huva och hög krage för ökat skydd

Gore C7 Gore-Tex SHAKEDRY Jacka

Den lättaste GORE-TEX®-jackan med bäst andningsförmåga
Shake it dry!

De nya GORE-TEX® SHAKEDRY™-jackorna kommer med en utsida som stöter bort vatten. De är de lättaste GORE-TEX®-produkterna någonsin, med oöverträfflig andningsförmåga. Med en unik design och teknologi som ser till att materialet inte absorberar vatten behöver du inte oroa dig för den avkylande effekt blöta yttermaterial ger och vikten ökar inte i samband med regn. Allt du behöver göra är att ska dem ett par gånger och sen är ytan torr igen.

Gore C5 Gore-Tex SHAKEDRY 1985 Viz Jacka

Håll dig lätt och snabb i växlande väderförhållanden

1985 var GIRO-jackan den allra första GORE BIKE WEAR®-produkten, och framförallt den allra första GORE-TEX®-cykeljackan på marknaden. Genom att vara vattentät men erbjuda andningsförmåga på samma gång revolutionerade den inom komfort och skydd åt cyklister. ONE 1985 GTX® SHAKEDRY™-jackan har utformats efter samma kärnvärderingar men den konstrueras i stället i det helt nya, lätta GORE-TEX® Active-materialet som stöter bort vatten och ökar andningsförmågan även i de allra blötaste förhållandena.

ONE GORE-TEX SHAKEDRY LÖPARJACKA

Denna jacka är tillverkad i GORE-TEX® Active-laminat - det lättaste, helt vind- och vattentäta materialet från Gore än så länge, med andningsförmåga utan dess like. Jackan finns nu i en damspecifik version för första gången någonsin.

Genom att kombinera enastående vattentäthet, vindtäthet, andningsförmåga med en damspecifik, skräddarsydd passform och utmärkt täckning ger ONE GORE-TEX® SHAKEDRY™-jackan en felfri balans mellan en superlätt känsla och fantastiskt skydd mot vädrets makter, vilket gör den till det perfekta valet för atleter som är ute efter maximal prestanda från både sig själva och deras kit även när träningen börjar och slutar i växlande, blöta förhållanden.

Tillbaka till toppen