Kundtjänst

Mitt konto & önskelista

Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

Det är enkelt att ändra uppgifterna på ditt konto, t.ex. lösenordet, prenumerationen på vårt nyhetsbrev, leveransadressen, e-postadressen och bankkortsuppgifterna. Följ bara dessa enkla instruktioner:

 1. Logga in på ditt konto genom att klicka på länken till ditt konto & önskelista som du hittar högst upp på sidan.
 2. Välj fliken för den information du vill ändra på listan till vänster.
 • Om du vill ändra ditt lösenord, e-postadress eller uppgifterna för prenumerationen på vårt nyhetsbrev, ber vi dig att välja ”mina uppgifter” istället.
 • För leveransadressen, välj ”mina adresser”
 • För bankkortsuppgifter, välj ”mina bankkortsuppgifter”
 1. Ändra sedan uppgifterna du vill ändra.
 2. Klicka på knappen för att spara ändringarna.
 3. Ändringarna har sparats.

Vi ber dig att observera att uppgifterna för din prenumeration på vårt nyhetsbrev inte synkroniseras med dina kontouppgifter. Prenumerationsuppgifterna måste ändras separat.

Jag har glömt mitt lösenord

Jag har glömt mitt lösenord

Följ stegen nedan ifall du har glömt ditt lösenord:

 1. Klicka på Återställ lösenord. Se till att du har loggat ut från ditt konto först bara.
 2. Därefter skickar vi ett nytt lösenord till dig på mejlen. Tänk på att systemet känner av stora och små bokstäver och att lösenordet inte får innehålla några mellanslag.
 3. Om du har problem med att hitta mejlet så kan du kontakta vår kundtjänst via vårt  Kontaktformulär så kan de hjälpa dig.

Om du har glömt den mejladress du använt vid registreringen så är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Min önskelista

Min önskelista

Hur lägger jag till varor på listan?
För att skapa en lista behöver du bara välja en vara och istället för att välja "Lägg i varukorgen" väljer du "Lägg till önskelistan". Om du vill lägga till flera exemplar ändrar du bara antalet.

Hur mejlar jag listan till mina vänner?
Du kan mejla listan till dina vänner genom att logga in på ditt konto & önskelista, som du hittar längst upp på sidan. Välj sedan ”min önskelista” på listan till vänster. Du kommer att ombes uppge både din egen e-postadress och din väns e-postadress samt ett meddelande när du klickar på den gråa meddelandeknappen. Meddelandet med länken till din önskelista kommer att skickas till din vän.

Hur handlar jag en vara från en önskelista?
Om en vän skickar dig en länk till sin önskelista behöver du bara klicka på länken som tar dig till listan. Välj de varor du vill handla och gå till kassan och betala för varorna som vanligt.

Mina beställningar

Mina beställningar

Du kan ta en titt på din beställningshistorik genom att logga in på ditt konto och välja alternativet ”mina beställningar” på listan till vänster. När beställningshistoriken visas kommer du att kunna välja ett kalenderår högst upp på sidan för att se beställningarna från det året. Du bör kunna se statusen på de två senaste årens beställningar.

Om du behöver information om en beställning som lagts för mer än 2 år sedan, vänligen kontakta oss.

Prenumeration på vårt nyhetsbrev

Prenumeration på vårt nyhetsbrev

Du behöver inte öppna ett konto för att kunna prenumerera på vårt nyhetsbrev. För att påbörja prenumerationen behöver du bara klicka på prenumerationsikonen högst upp till höger på vår hemsida. Fyll sedan i uppgifterna i formuläret och klicka på knappen för att skicka in registreringen.

Om du har ett konto är kontot helt oberoende av ditt prenumerationskonto. De båda kontona är två helt separata konton.

Klicka här för att avregistrera dig från nyhetsbrevet.

Tillbaka till toppen