Mitt konto och önskelista

Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

Hur ändrar jag mina kontouppgifter?

Det är enkelt att ändra uppgifterna på ditt konto, t.ex. lösenordet, prenumerationen på vårt nyhetsbrev, leveransadressen, e-postadressen och bankkortsuppgifterna. Följ bara dessa enkla instruktioner:

 1. Logga in på ditt konto genom att klicka på länken till Ditt konto som du hittar högst upp på sidan.
 2. Välj fliken för den information du vill ändra på listan till vänster.
 • Om du vill ändra ditt lösenord, e-postadress eller uppgifterna för prenumerationen på vårt nyhetsbrev, ber vi dig att välja ”Dina uppgifter” istället.
 • För leveransadressen, välj ”Dina adresser”
 • För bankkortsuppgifter, välj ”Dina bankkortsuppgifter”
 1. Ändra sedan uppgifterna du vill ändra.
 2. Klicka på knappen för att spara ändringarna.
 3. Ändringarna har sparats.

Vi ber dig att observera att uppgifterna för din prenumeration på vårt nyhetsbrev inte synkroniseras med dina kontouppgifter. Prenumerationsuppgifterna måste ändras separat.

Jag har glömt mitt lösenord

Jag har glömt mitt lösenord

Om du har glömt eller tappat bort ditt lösenord, följ stegen nedan:

 1. Se till att du har loggat ut helt från ditt konto. Du kan göra detta genom att klicka på Inte du?, så försvinner ditt namn från sektionen ’Välkommen!’
 2. Klicka på Glömt ditt lösenord? på inloggningssidan och lägg till din mailadress. Klicka sedan på Återställ lösenord. Därefter skickas ett nytt lösenord ut till dig.
 3. Klicka på länken i mailet som tar dig tillbaka till hemsidan. Allt du behöver göra är att ange din mailadress och nya lösenord.
 4. Om hemsidan även ber om ditt gamla lösenord, vänligen gå tillbaka till steg 1 för att se till att du är helt utloggad. Att radera cookies kan också hjälpa i det här fallet. Klicka här för mer information.
 5. Om hemsidan meddelar att din mailadress är “ogiltig” eller om du har andra problem med att återställa ditt lösenord, vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Om du har glömt den mailadress du använt vid registreringen är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Min önskelista

Min önskelista

Hur lägger jag till varor på listan?
För att skapa en lista behöver du bara klicka på en vara, och istället för att välja "Lägg i varukorgen" välja "Lägg till önskelistan". Om du vill lägga till flera exemplar ändrar du bara antalet. Du kan lägga till så många varor som du vill.

Hur mejlar jag listan till mina vänner?
Du kan mejla listan till dina vänner genom att logga in på ditt konto & önskelista, som du hittar längst upp på sidan. Välj sedan ”min önskelista” på listan till vänster. Du kommer att ombes uppge både din egen e-postadress och din väns e-postadress, samt ett meddelande när du klickar på den gråa meddelandeknappen. Meddelandet med länken till din önskelista kommer att skickas till din vän.

Hur handlar jag en vara från en önskelista?
Om en vän skickar dig en länk till sin önskelista behöver du bara klicka på länken i mailet, så tar den dig till listan. Välj de varor du vill handla, gå till kassan och betala för varorna som vanligt.

Mina beställningar

Mina beställningar

Du kan när som helst se din beställningshistorik genom att logga in på ditt konto. Sektionen "Dina senaste beställningar" visas då högst upp på sidan. Härifrån kan du även klicka på "Visa alla beställningar" för att se äldre beställningar.

Klicka på det aktuella kalenderåret högst upp på sidan för att hitta din beställning.

Här bör du kunna se statusen på ordrar från de två senaste åren.

Om du behöver information om en beställning som lagts för mer än 2 år sedan, vänligen kontakta oss.

Prenumeration på vårt nyhetsbrev

Prenumeration på vårt nyhetsbrev

För att påbörja prenumerationen är allt du behöver göra att klicka på prenumerationsikonen högst upp till höger på vår hemsida.

Fyll sedan i uppgifterna i formuläret och klicka på knappen för att skicka in registreringen.

Du behöver inte öppna ett konto för att kunna prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Klicka här för att avregistrera dig från nyhetsbrevet.