Allmänna villkor

Leverans

Leverans

Vi använder pålitliga utomstående logistikleverantörer till att leverera våra varor. Dina leveransalternativ visas i kassan innan du gör din beställning.

Expeditionstiderna kan variera efter tillgänglighet och eventuella garantier eller uttalanden som görs angående leveranstiderna görs med förbehåll för eventuella förseningar som beror på försenad post eller andra händelser som står utanför vår kontroll och som vi inte ansvarar för. Ytterligare information får du på vår sida med leveransinformation.

Om varuleveransen blir försenad, meddelar vi dig om detta med e-post och varan/varorna expedieras så snart den/de blir tillgängliga.

Du har rätt att avbeställa försenade beställningar när som helst, du behöver bara kontakta oss och ange ditt beställningsnummer.

Ibland kan vi behöva dra tillbaka ett objekt eftersom det har blivit föråldrat eller för att man har slutat tillverka det. Om du har beställt ett objekt som har blivit föråldrat, meddelar vi dig om detta så snart som möjligt och erbjuder dig ett alternativ om ett sådant är tillgängligt.

Leverans av varan/varorna äger rum när vi levererar den/dem till den adress du anger när du gör beställningen. Du ansvarar för varan/varorna när leveransen har ägt rum.

Vi kan behöva leverera varorna i separata partier. Om så är fallet, meddelar vi dig om detta i förväg.

Om din leveransadress är i skotska högländerna och på de skotska öarna, på Isle of Man eller i Nordirland, kan leveranstiderna förlängas, beroende på exakt plats.

Leveranser kan inte göras till postboxar. Vi avråder från att göra beställningar som ska levereras till hotell eller utomstående kurirer. Eventuella beställningar som görs så att de ska skickas till hotell eller utomstående kurirer, är helt på din egen risk efter att vår logistikleverantör har slutfört leveransen. 

Om din beställning inte levereras under den utsatta tidsperioden rekommenderar vi att du spårar paketet hos kuriren. Paketet kan ha lämnats på en säker plats eller hos en granne.
 
Om du inte hittar ditt paket ber vi dig kontakta vår kundtjänst via livechatt eller e-post, så hjälper vi dig. Om paketet anses vara borta får du en återbetalning eller nya varor skickade.
 
Om din ursprungliga beställning dyker upp kan du antingen behålla den och betala för varorna, eller avvisa leveransen. Om du inte är hemma och kan avvisa leveransen och inte vill behålla beställningen ber vi dig att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt, så att vi kan arrangera en gratis retur. Om du inte kontaktar oss eller returnerar någon av beställningarna förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnaden för varorna. 

Betalning

Betalning

Betalning kan göras i vårt säkra betalningssystem, med hjälp av ditt kredit- eller betalkort (en lista över godkända kredit- och betalkort visas under betalningsprocessen). Du kan också betala med PayPal. Kortbetalningar visas på ditt kontoutdrag som “WIGGLE”.

När du skickar en beställning intygar du att alla uppgifter du delgett är sanningsenliga och korrekta, att du är en auktoriserad användare av kredit- eller betalkortet, bankkontot eller PayPal-kontot som använts för att genomföra beställningen, och att det finns tillräckliga medel på betalningsmetoden för att täcka kostnaden för varorna.

Kostnaden för internationella varor och tjänster kan komma att variera.

Alla priser visas i din valda valuta och inkluderar alla skatter och avgifter.

På grund av det sätt som vårt klareringssystem konstruerats dras kreditkortsbetalningar när din beställning behandlas. Om lageravvikelser skulle förekomma återbetalar vi dig till din valda betalningsmetod så snart som möjligt. Det kan dröja ett par dagar innan återbetalningen blir synlig i ditt konto. Detta varierar beroende på betalningsleverantören i fråga.

Leveranskostnad tillkommer. Eventuella tilläggsavgifter framgår tydligt vid inköpet, om sådana tillämpas, och ingår i den slutgiltiga totalsumman.

OBS: Genom att koppla ett kort till ditt konto ger du oss kontinuerlig tillåtelse att automatiskt debitera det kortet med beställningens värde när du använder ditt konto för att göra en beställning.

Vi kan komma att debitera kortet på nytt om det första försöket misslyckas.

Du kan avbryta ditt samtycke genom att när som helst radera kortet från ditt konto.

Produktens lämplighet

Produktens lämplighet

Den brittiska lagen om konsumenträttigheter, The Consumer Rights Act 2015, ger dig vissa juridiska rättigheter (dessa kallas även för ”lagstadgade rättigheter”), till exempel att varan/varorna:

 • ska vara av tillfredsställande kvalitet,
 • ska passa för ändamålet,
 • ska motsvara beskrivningen, provet eller modellen och
 • har installerats korrekt (enbart om vi avtalar om installation av någon vara).

Vi måste tillhandahålla varor till dig som efterlever dina juridiska rättigheter.

Det kan hända att varans/varornas förpackning skiljer sig från vad som visas på webbplatsen.

Du ansvarar för att säkerställa att eventuella delar som köps är nödvändiga för reparation eller uppgradering av ett objekt. Vi ansvarar inte för att råd som ges angående någon dels lämplighet (eller andra råd) är korrekta. Om du har beställt ett objekt som har en olämplig produktbeskrivning, åtgärdar vi det genom att ge dig en fullständig återbetalning när du har returnerat varan. Detaljer hittar du på vår sida Returer och återbetalningar.

Vi uppmuntrar dig att säkerställa att alla reservdelar installeras/monteras av en behörig person, i enlighet med tillverkarens specifikationer. Vi ansvarar inte för eventuella skador som orsakas av installation/montering av en reservdel.

Se till att du har läst garantivillkoren innan du försöker installera en del eller reparera den. Vi ansvarar inte för att objektet eventuellt skadas eller för att din garanti eventuellt upphör att gälla. Vissa tillverkares garantier kan omfattas av förbehåll om att du måste använda en behörig cykeltekniker.

Brittiska stickkontakter

Alla elektroniska produkter som säljs hos Wiggle levereras enbart med brittisk stickkontakt. Om du vill använda elektroniska produkter köpta hos oss med europeiska vägguttag krävs en adapter. Om en produkt inte levereras med brittisk stickkontakt anges detta i produktbeskrivningen.

Returer och ångerrätt

Returer och ångerrätt

Ångerrätt

Enligt den brittiska lagen som rör konsumentavtal, The Consumer Contracts (Information, Cancellation and Additional Charges) Regulations 2013 har du rätt att annullera köpavtalet och få full återbetalning i upp till 14 dagar efter att du mottagit dina varor utan att uppge någon orsak. Denna rätt gäller inte för anpassade eller personifierade varor som köps via vår webbplats.

 
Om du vill utöva din rätt ska du kontakta oss innan tidsfristen för hävande gått ut. Beställningen måste returneras till oss inom 14 dagar efter det att du meddelat oss, och returkostnaden ska bekostas av köparen.
 
Om du annullerar detta avtal kommer vi att återbetala alla betalningar vi fått från dig, inklusive leveranskostnaderna (förutom de extra kostnader som uppstår om du väljer en annan leveranstyp än den billigaste typen av standardleverans som vi erbjuder).
 
Vi sköter återbetalningen utan onödigt dröjsmål och senast:
 • 14 dagar efter att vi återfått de varor vi tillhandahållit till dig eller
 • (om detta infaller tidigare) 14 dagar efter den dag då du tillhandahåller bevis på att du har returnerat varorna eller
 • om inga varor tillhandahölls, 14 dagar efter den dag då vi fick meddelande om ditt beslut att annullera detta avtal.
Vi genomför återbetalningen med samma betalningssätt som du använde för den ursprungliga transaktionen, om du inte uttryckligen har samtyckt till något annat; i varje fall kommer du inte att ådra dig några avgifter på grund av återbetalningen.
 
Från återbetalningen kan vi dra av värdeförlust för en tillhandahållen vara om förlusten beror på att du hanterat varan i onödan.
 
Wiggle är en återförsäljare, inte en grossist. Därmed förbehåller vi oss rätten att avbryta överdrivna beställningar av samma produkt utan förvarning.
 
För mer information om hur du avbryter en beställning, klicka här.
 

Returrätt

Om en vara du beställt inte passar eller faller dig i smaken behöver du inte oroa dig – våra varor kan returneras för en återbetalning upp till 365 dagar efter köp. Se vår fullständiga returpolicy här
 
För köp gjorda i Australien, se våra villkor här. För köp gjorda i Nya Zeeland, se våra villkor här.
 
Den brittiska lagen om konsumenträttigheter, The Consumer Rights Act 2015, anger att varor ska motsvara beskrivningen, kunna användas för angivet ändamål och vara av tillfredsställande kvalitet. Under den förväntade livstiden för din produkt har du rätt att förvänta dig följande:
 • upp till 30 dagar: om varorna är felaktiga kan du få en återbetalning,
 • upp till sex månader: om det inte går att reparera eller byta ut varorna har du i de flesta fall rätt till full återbetalning,
 • upp till sex år: om varorna inte håller i en rimlig tid kan du ha rätt att få tillbaka en del av pengarna.
Detta är en sammanfattning av vissa av dina viktigaste rättigheter. För detaljerad information från brittiska Citizens Advice ska du besöka www.citizensadvice.org.uk.
 
Inget i detta kontrakt påverkar dina juridiska rättigheter enligt den brittiska lagen om konsumenträttigheter, Consumer Rights Act 2015 (dessa kallas även för ”lagstadgade rättigheter”). Du kan även ha andra rättigheter enligt lagen.
 
Kontakta oss om du vill:
 • att vi ska reparera varorna,
 • att vi ska byta ut varan/varorna,
 • få sänkt pris eller
 • avvisa varan/varorna och få en återbetalning.

För mer information om hur du returnerar en beställning, klicka här.

Allmänna villkor

Allmänna villkor

De allmänna villkoren reglerar användningen av våra tjänster och vår webbsida. Genom att besöka webbplatsen godkänner du de allmänna villkoren. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan förvarning. Det ligger på dig att regelbundet kontrollera villkoren innan du beställer. Detta inskränker inte dina lagstiftade rättigheter.

Wiggle, företagsnamnet för Wiggle Ltd, registrerat i Storbritannien. 1000 Lakeside, Suite 310, Third Floor N E Wing, Portsmouth, Hampshire, PO6 3EN / Företagsnr: 2667809 / VAT Nr: 884 2571 94

Villkoren för tjänsten

Villkor för tjänsten

När du skickar in din beställning genom vår hemsida (www.wiggle.se) godkänner du villkoren som uppges nedan. Alla beställningar är villkorade med att varorna finns i lager och att priset bekräftas.

Leveranstiden kan variera beroende på om varan finns i lager. All information och alla garantier gällande leveranstider gäller med reservation för förseningar som beror på postföretaget eller som uppkommit på grund av force majeure. Vi kan inte hållas ansvariga för sådana förseningar. Vi ber dig ta en titt på vår (leveransinformation) för mer information.

Du måste vara 18 år för att ingå avtal med oss. Vi förbehåller oss rätten att vägra acceptera beställningsförfrågningar. Om vi accepterar din beställningsförfrågan bekräftar vi detta med ett mejl, där vi bekräftar avtalspartnerns identitet. Avtalspartnern är i de flesta fall Wiggle, men kan i vissa fall vara en tredje part. I de fall avtalet ingås med en tredje part är Wiggle varken agent eller huvudman. Avtalet har ingåtts mellan dig, som kund, och tredje parten och kommer att gälla med de avtalsvillkor den tredje parten ställer upp för tjänsten. Genom att skicka in din beställning intygar du att alla uppgivna uppgifter stämmer, att du är den rättmäktiga innehavaren av det angivna bankkortet eller bankkontot och att det finns tillräckligt med kredit på kontot för att täcka köpet. Priset på varor och tjänster som levereras till annat land än Storbritannien kan gå upp eller ner. De annonserade priserna är villkorade med sådana ändringar.

Avtalet

Vi kommer att skicka ett bekräftelsemejl för att bekräfta att vi mottagit beställningen när du skickar in en beställning. Mejlet är bara ett bekräftelsemejl och ska inte anses vara ett godkännande av din beställning. Vi förbehåller oss rätten att acceptera eller vägra din beställning fram tills dess att vi har expedierat beställningen. Ett avtal kommer att ha ingåtts först när vi har dragit pengarna, priset har kontrollerats och vi har skickat varorna. Vi kommer att skicka ytterligare ett mejl för att bekräfta detta. Äganderätten överförs först när produkten lämnat vårt lager.

Priser och felaktigheter på hemsidan

Trots att vi gör vårt bästa för att försäkra oss om att all information, alla beskrivningar och alla priser som visas på vår hemsida är korrekta kan fel förekomma. Om vi upptäcker att varan du beställt visats med ett felaktigt pris kommer vi att informera dig om detta så snart som möjligt genom att makulera beställningen. Om du redan har betalt för varorna kommer vi att återbetala dig hela köpbeloppet. Skatter och avgifter ingår i priset, där dessa tillämpas. Leveranskostnad tillkommer. Eventuella tilläggsavgifter framgår tydligt vid inköpet, om sådana tillämpas, och ingår i den slutgiltiga totalsumman.

Webbsidan kan innehålla stavfel, andra fel eller oriktigheter. Informationen kan vara ofullständig eller felaktig. Vi förbehåller oss därför rätten att ändra felaktig eller oriktig information, rätta till misstag, utelämningar och att ändra och uppdatera informationen när helst vi finner lämpligt utan förvarning. Vi förbehåller oss rätten att vägra att leverera en beställning som du skickar in med eventuellt felaktig information på vår webbplats som utgångspunkt, det vill säga information som eventuellt innehåller felaktigheter eller oriktigheter, till exempel, utan att de begränsas till enbart detta, oriktigheter eller förlegad information om priser, leverans, betalningsvillkor eller returer.

Policy för rättvisa köp

Hos Wiggle köper vi in varor från våra leverantörer med avtal om att sälja vidare till våra privata konsumenter. Det är inte en del av vår affärsmodell att sälja föremål i stora kvantiteter till andra återförsäljare eller cykeltillverkare. Vi förbehåller oss rätten att vägra eller avbryta beställningar som vi misstänker ligger utanför kraven för en individ eller klubb. Om du har några frågor angående detta eller vill rådfråga oss innan du gör ett stort inköp kan du använda vår livechat eller kontakta oss.

Tvistlösning

Tvistlösning på nätet för konsumenter i enlighet med sektion 14.1 i EU:s förordning 524/2013

Europakommissionen erbjuder en plattform för tvistlösning på nätet som finns tillgänglig via följande länk: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Lagerstatus/beräknade leveranstider

Lagerstatus/beräknade leveranstider

 • Vi gör vårt bästa för att försäkra att alla annonserade produkter finns i lager och strävar efter att skicka produkterna inom den beräknade tidsperioden. Om en produkt skulle bli försenad kommer vi att informera dig via e-post och skicka produkten så fort vi fått in den. Om du beställt flera olika produkter kan det hända att vi skickar dem separat.
 • Wiggle kan inte hållas ansvarig för försenade leveranser. Vi gör vårt bästa för att skicka varorna så fort som möjligt. Du kan alltid avbeställa försenade varor genom att kontakta oss och uppge ditt ordernummer.
 • Undantagsvis kan vi tvingas makulera beställningen av en viss vara eftersom den utgått ur sortimentet eller blivit omodern. Om du har beställt en vara som anses blivit omodern kommer vi att meddela dig så fort som möjligt och erbjuda dig att köpa en annan motsvarande produkt, om det finns.

Tillämplig lagstiftning

Tillämplig lagstiftning

Våra allmänna villkor ska tolkas i enlighet med engelsk lagstiftning. Eventuella tvister om de allmänna villkoren ska avgöras i engelsk domstol.

Returer

Returer

Du kan avbeställa och returnera din beställning inom den angivna tidsperioden. Vi ber dig meddela oss genom att klicka på länk för returer på ditt konto och följa instruktionerna där. För fullständig information om returer klicka här.

Recensioner och kommentarer

Recensioner och kommentarer

Vi uppskattar om du lämnar recensioner och kommentarer och ställer produktfrågor på vår webbsida. Vi kontrollerar innehållet på sidan och förbehåller oss rätten att ta bort, vägra publicera eller ändra informationen på sidan. Du godkänner att dina recensioner, kommentarer och frågor inte täcks av upphovsrätten och att vi kan använda texten på vår webbsida.

Ansvarsfriskrivning

Ansvarsfriskrivning

Vi kan inte hållas ansvariga för direkta eller indirekta skador och kostnader. Detta inkluderar, men begränsas inte till, skador på egendom, inkomstförluster, vinstförluster, ekonomiska förluster, kommersiella förluster eller juridiska anspråk från tredjeman.

Vi gör vårt bästa för att kunna skicka beställda varor så fort som möjligt. Vi kan inte hållas ansvariga för försenade leveranser av beställda varor. Du kan alltid makulera en beställning innan varorna skickas och återbetalas produkternas värde.

Friskrivningen inskränker inte dina lagstiftade rättigheter.

Tänk på miljön

Tänk på miljön

På Wiggle är vi miljömedvetna och uppfyller kraven i EU-direktivet WEEE från 2006. I direktivets artikel 2 åläggs alla medlemsstater att minska mängden elektriskt avfall som inte källsorteras och att öka mängden elektriskt avfall som källsorteras för behandling och återvinning till en konstant hög nivå.

Wiggle erbjuder sig att ta hand om din gamla elprodukt om du köper en ny. Vi kan tyvärr inte ta emot reservdelar. Om du köper en ny vara av oss och vill att vi tar hand om den gamla ber vi dig skicka den till:

Wiggle Ltd
Citadel Logistics Centre
Black Country New Road
Bilston
WV14 7BR

Du måste skicka din gamla produkt inom 28 dagar från köptillfället. Du står själv för frakten.

Sekretesspolicy och upphovsrätt

Sekretesspolicy och upphovsrätt

Vi intygar att vi inte kommer att ge ut eller sälja dina adressuppgifter till en annan organisation utan ditt samtycke. Vi behandlar dina kontaktuppgifter som konfidentiell information och du kommer inte att få oönskad skräppost efter det att du har beställt något från oss.

Vi är strikta med sekretesspolicyn som uppfyller kraven i den engelska dataskyddslagen (Data Protection Act 1998).

Vi förväntar oss att du inte lämnar ut användarnamnet och lösenordet till ditt konto till andra.

Hela webbsidans innehåll, text, bilder och grafik ägs och kontrolleras av Wiggle Ltd. När du går in på sidan godkänner du att du bara får kopiera och ladda ner innehåll för privat bruk i icke-kommersiellt syfte. Du får inte kopiera, visa, ladda ner, lagra, överföra, spela in eller visa för en allmänhet eller ändra innehållet på något sätt i något annat syfte eller för något kommunikationsmedium utan Wiggle Ltd:s samtycke.

Avtalsingående

Avtalsingående

Presentationen av produkter på vår webbsida ska inte anses vara ett bindande säljerbjudande, utan bara en varukatalog på nätet utan bindande verkan. Du skickar in ett bindande köperbjudande för produkterna i varukorgen då du klickar på knapparna "Köp" och "Beställ och betala". Vi kommer sedan att skicka dig ett autogenererat bekräftelsemejl när vi mottagit din beställning. Först i och med detta mejl har ett bindande avtal ingåtts.

Upphovsrätt

Upphovsrättt

Om inte annat anges ägs alla upphovsrätter till material på sidan av Wiggle Ltd.

Genom att besöka sidan går du med på att bara ladda ner innehåll för privat bruk och i icke-kommersiellt syfte.

Du får inte kopiera, visa, ladda ner, lagra, överföra, spela in eller visa för en allmänhet eller ändra innehållet på något sätt i något annat syfte eller för något kommunikationsmedium utan Wiggle Ltd:s samtycke.

Undantag och källhänvisningar

Du för gärna använda dig av korta citat från sidan så länge du hänvisar till oss och länkar vidare till vår webbsida.

Allmänna villkor för e-postaviseringar när varor finns i lager

Allmänna villkor för e-postaviseringar när varor finns i lager

När du anmäler dig till vår e-postaviseringstjänst ber du oss att skicka dig ett mejl när valda varor finns i lager.

 • Vi ber dig observera att mejlet bara är en avisering, vi har inte lagt undan varorna åt dig. Vi kan därför inte heller garantera att varan fortfarande kommer att finnas i lager när du försöker köpa den. Eftersom varorna som säljer slut oftast är de mest eftertraktade varorna rekommenderar vi dig att reagera på mejlet och köpa varan så fort som möjligt för att inte bli besviken.
 • Allmänna villkor för alla erbjudanden och rabattkoder

  Allmänna villkor för alla erbjudanden och rabattkoder

  • Gäller endast online
  • Du måste handla för en viss summa (exklusive eventuella leveranskostnader)
  • Wiggle förbehåller sig rätten att avsluta erbjudanden när som helst
  • Rabattkoder och erbjudanden gäller endast på varor som finns i lager
  • Beställningar på varor som inte finns i lager godtas ej
  • Rabattkoder/erbjudanden kan inte användas vid köp av presentkort
  • Rabattkoder/erbjudanden kan inte användas i samband med något annat erbjudande
  • Dessa koder kan endast användas en gång per konto
  • Rabattkoder/erbjudanden kan inte användas på en redan genomförd beställning
  • Erbjudanden gäller inte för beställningar som innehåller exkluderade varumärken

  Sekretesspolicy

  Sekretesspolicy

  Wiggle Ltd har förbundit sig att skydda din integritet. Vi kommer bara att använda insamlad information på ett lagligt sätt (i enlighet med den brittiska dataskyddslagen, Data Protection Act 1998 och General Data Protection Regulations 2018). Vi samlar information om dig av två skäl: för att ta hand om din beställning, men också för att kunna ge dig bästa service. Vi mejlar dig inte om du inte har lämnat ditt samtycke. Vi ger dig möjligheten att avsäga dig alla produkt- och reklamutskick från oss.

  Vi samlar in följande sorts information om dig när du skickar in en beställning eller registrerar dig på vår sida:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Bankkortuppgifter
  • IP-adress

  Informationen lagras i vårt interna system och vår webbsida identifierar dig bara som kund hos oss. Vi kommer inte att samla in känslig information om dig utan ditt uttryckliga samtycke. Informationen vi lagrar är exakt och aktuell. Du kan kontrollera informationen vi har om dig genom att gå in på ditt konto eller mejla oss. Om du hittar felaktig information tar vi bort den eller rättar till informationen genast. Vi förvarar alla personuppgifter på ett säkert ställe i enlighet med vår interna säkerhetspolicy och gällande lagstiftning. Vi kommer inte att ge ut eller sälja dina personuppgifter. Vi kan använda oss av teknologi för att följa våra kunders surfbeteende på vår webbsida. Om du har några frågor angående sekretess ber vi dig mejla oss på support@wiggle.se.

  Vi använder informationen du ger oss för följande:

  • För att skicka dig information om dina förfrågningar eller beställningar.
  • För att skicka dig nyhetsbrev och erbjudanden och information om rabattkampanjer som vi tror kan intressera dig.
  • För att förbättra webbsidans design och innehåll.
  • För att förstå våra registrerade kunders köpbeteende.
  • För olika marknadsföringsaktiviteter gällande våra tjänster och produkter.
  • För att interagera med dig på sociala plattformar (Facebook, Twitter och Instagram).
  • Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida och låter tredje part skräddarsy reklam som visas. För mer inofrmation, läs vår policy gällande cookies.
  • För att visa reklam på sociala medier och andra digitala plattformar (t.ex. Google & Facebook)..

  Vi behöver veta ditt namn, e-postadress, leveransadress, kortuppgifter och kortets utgångsdatum när du beställer. Vi behöver informationen för att kunna behandla och slutföra din beställning och för att kunna meddela dig beställningens status. Vi kan också be dig om ett telefonnummer för att kunna kontakta dig om vi har ett brådskande problem med din beställning.

  Ditt samtycke
  När du ger din information till oss godkänner du också att Wiggle eller annan på uppdrag av Wiggle lagrar informationen och använder den. Om vi ändrar vår sekretesspolicy kommer vi att publicera ändringarna här så att du vet vilken information vi samlar in och i vilket syfte och under vilka omständigheter vi kan lämna ut information.

  Datorsäkerhet
  Vi har utformat vår webbsida för att kunna skydda personuppgifter från datorintrång. Vi lagrar informationen genom att tillämpa alla nödvändiga rutiner för att skydda din integritet. För ytterligare skydd kontrollerar vi din identitet varje gång du går in på ditt konto eller ändrar information. Vi åtar oss att skydda din integritet och har vidtagit säkerhetsåtgärden för att skydda dig mot datorintrång och utlämnandet av informationen.

  Förbättra våra tjänster
  Wiggle varken säljer, byter eller hyr ut dina personuppgifter till andra. För att bättre kunna anpassa våra tjänster till våra kunders behov använder vi oss av anonym information när vi beslutar om framtida förbättringar. Vi delar även med oss av denna anonyma information till våra annonsörer och andra intresserade affärspartners. Vi kan t.ex. informera våra annonsörer om de mest besökta sidorna och områdena eller mer precist vilken kundprofil som besöker olika sidor. Vi lämnar dock aldrig ut personuppgifter till annonsörer. Vi använder och delar inte heller med oss av personuppgifter utan att berörda kunder har haft möjligheten att vägra medverkan.

  Cookies
  Cookies är information som sparas i din webbläsare så att du ska kunna identifieras om du besöker webbsidan igen. När en webbsida välkomnar dig och anpassar webbsidan till dig kan den göra detta tack vare informationen som sparats i din webbläsare. Den kan också hitta den information du har registrerat under dina tidigare besök.

  Analysverktyg
  De flesta webbplatser använder analysverktyg för att lagra information om vem som besöker webbplatsen. Google använder sig av sex olika cookies som lagras på din dator eller webbläsare mellan 30 minuter och 2 år. Avsikten med dessa cookies är att identifiera nya besökare och återkommande besökare. De hjälper oss även att se till att hemsidan fungerar så bra som möjligt för våra besökare på alla typer av plattformar. Dessa cookies kan inte identifiera dig som person. Du kan få mer information om hur Google använder cookies på http://www.google.co.uk/policies/privacy/ (endast på engelska). Cookies kan användas för att hjälpa oss att skräddarsy vår reklam för plattformar som Google och Facebook. Det kan hända att vi på Wiggle lämnar ut dina personuppgifter till en tredje part för att göra en webbplatsanalys och förstå våra kunders beteende och webbplatsens funktionssätt, samt annat som kräver analys av användarinformation. Avsikten med detta är att vi ska kunna erbjuda våra kunder bättre tjänster och erbjudanden. Den tredje parten kommer att vara anställd av oss för att utföra tjänsten och var bunden genom avtal att bara använda våra kunduppgifter för att utföra den avtalade analystjänsten. Vi ser också till att den tredje parten är bunden genom avtal att hantera kunduppgifter på ett lika säkert sätt som Wiggle eller säkrare. Om den tredje parten inte kan uppfylla avtalsvillkoren kommer vi att återta alla kunduppgifter och vidta alla nödvändiga åtgärder för att se till att den tredje parten inte längre har tillgång till kunduppgifterna.

  Sekretesspolicy för internationella kunder
  Ovanstående information kanske inte är tillämplig i alla våra kunders och registrerade användares hemländer. Policyn anpassas till varje lands internetlagar.

  Sociala medier - insticksprogram
  Facebook och Twitters insticksprogram samlar in data för att kunna spåra användare. Användare kan även spåras över flera enheter för reklam enligt plattformens villkor.

  Utlämnande av personuppgifter
  Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Du kan avsäga dig alla mailutskick från oss om våra tjänster och produkter genom att klicka här. Om du har några frågor rörande vår sekretesspolicy ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär.