Välkommen till Wiggles kundtjänstsidor

Välkommen till våra hjälpsidor. Här nedan hittar du ämnesrubriker med all möjlig användbar information. Om du har en fråga som inte besvaras här, vänligen kontakta vår kundtjänst som gärna hjälper dig.

Leverans

Retur och återbetalning

Beställning och betalning

Tjänster

Om oss

Kontakta kundtjänst

Vårt kundtjänstteam finns här för att hjälpa dig med eventuella frågor.

Besök våra hjälpsidor för att hitta användbar information och svar på några av våra vanligaste frågor innan du kontaktar oss.

Behöver du prata med oss? Bara fyll i formuläret nedan så gör vi vårt bästa för att svara inom 24 timmar. Observera att ditt ärende kommer att hanteras och besvaras av en av våra engelsktalande medarbetare. Om du inte har fått svar inom ett dygn ber vi dig att titta i din inkorg och skräppost en extra gång. Våra engelsktalande kundtjänstmedarbetare finns också tillgängliga via livechatt måndag till fredag 09:00 - 21:30, lördag 09:00 - 18:30 och söndag 11:00 och 20:30.

Om du har upptäckt aktivitet på ditt konto som du inte känner igen, eller har mottagit misstänkta meddelanden, vänligen kontakta oss på accountsecurity@wiggle.com så hör en av våra säkerhetsexperter av sig till dig så snart som möjligt.