Välkommen till Wiggles kundtjänstsidor

Välkommen till våra hjälpsidor. Här nedan hittar du ämnesrubriker med all möjlig användbar information. Om du har en fråga som inte besvaras här kan du fylla i formuläret längst ner på sidan eller klicka här för att kontakta vår kundtjänst.

Leverans

Retur och återbetalning

Beställning och betalning

Tjänster

Om oss

Kontakta kundtjänst

Vårt kundtjänstteam finns här för att hjälpa dig, sju dagar i veckan. Vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för att skydda vår lagerpersonal under den pågående COVID-19-pandemin. De gör ett fantastiskt jobb med att skicka ut beställningar så fort som möjligt, men vi upplever för tillfället betydligt högre efterfrågan än normalt, och därför kan din order ta något längre än vanligt att behandla och skicka. Du kommer att motta ett e-postmeddelande när din order lämnat lagret, som innehåller all den spårningsinformation du behöver.

Våra leveranspartners vidtar också nödvändiga åtgärder för att skydda sin personal och våra kunder. Majoriteten av våra försändelser kommer fram i tid, men förseningar kan komma att ske. Vi ber dig att kontrollera din beställnings spårningsnummer för den senaste informationen direkt från budfirman. Vi ber dig även att vänta någon dag längre än utsatt leveransdatum innan du kontaktar oss. Om du fortfarande behöver hjälp, vänligen fyll i formuläret nedan, så svarar vi så snart som möjligt.

För att stötta vår kundtjänst under den här ovanligt hektiska tiden ber vi dig att vänta någon dag längre än utsatt leveransdatum innan du kontaktar oss. Om du fortfarande behöver hjälp, vänligen fyll i formuläret nedan, så svarar vi så snart som möjligt. För tillfället svarar vi på meddelanden inom 4-6 dagar. Om du inte mottagit ett svar inom denna tidsperiod, vänligen kontrollera din skräppost. Vi ber dig att inte maila oss en extra gång, eftersom detta endast kommer att förlänga vår svarstid.

Om du har upptäckt aktivitet på ditt konto som du inte känner igen, eller har mottagit misstänkta meddelanden, vänligen kontakta oss på nedan mailadress, så kommer en av våra säkerhetsexperter att höra av sig till dig så snart som möjligt: accountsecurity@wiggle.com

Tillbaka till toppen