Senaste nytt

Sammanslagningen godkänd!

Sammanslagningen godkänd!

Sammanslagningen av Wiggle och Chain Reaction Cycles förväntas äga rum inom kort, då den brittiska konkurrensmyndigheten CMA gett sitt godkännande.

Wiggle och Chain Reaction Cycles kommer att bilda ett ännu mer tilltalande kunderbjudande, där varumärken och hemsidor bibehålls för båda företagen. Samtidigt finns en strävan mot att utöka produktutbudet via en starkare, välinvesterad plattform och infrastruktur. Tillsammans kommer den hopslagna verksamheten ha en omsättning på över 300 miljoner pund och en bättre position för att konkurrera på den växande globala onlinemarknaden för produkter inom cykling, löpning, simning och triathlonsport.

Företagsnamnet på den nybildade företagsgruppen kommer att vara WiggleCRC med Brian McBride som ordförande och Stefan Barden som vd. Chris Watson, nuvarande vd för Chain Reaction Cycles, kommer att vara en del av styrelsen och en viktig aktieägare.

Stefan Barden, vd för Wiggle, och Chain Reaction Cycles vd Chris Watson sade följande::

“Tillsammans kommer Wiggles och Chain Reaction Cycles förstklassiga team av sportälskare och starka arv och erfarenhet inom cykling, löpning, simning och triathlon att utgöra grunden för att skapa en global mästare.”

30 juni 2016

 

Frågor:

Engelsk media:               

Instinctif Partners - +4420 7457 2020

Mark Reed / Guy Scarborough - +447903 089 543

                                                               

Nordirländsk media:              

Morrow Communications - +4428 9039 3837 

Kieran Donnelly - K.Donnelly@morrowcommunications.com