Kundtjänst

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Wiggle Ltd har förbundit sig att skydda din integritet. Vi kommer bara att använda insamlad information på ett lagligt sätt (i enlighet med Data Protection Act 1998). Vi samlar information om dig av två skäl: för att behandla din beställning samt för att kunna ge dig bästa möjliga service. I de fall du har gett Wiggle ditt samtycke kommer vi att informera dig om våra senaste produkter, erbjudanden och tjänster. Vi kommer inte att kontakta dig fortsättningsvis om du inte har lämnat ditt samtycke. Vi ger dig möjligheten att avsäga dig alla produkt- och reklamutskick från oss.

Kontaktinformation:

Wiggle Ltd
1000 Lakeside
North Harbour
Portsmouth
Hampshire
PO6 3EN
United Kingdom

E-post: Kontakta oss

Vd: Stefan Barden och Martin Richard Talbot

Information

Vi samlar in följande sorts information om dig när du skickar in en beställning eller registrerar dig på vår sida:

  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress

Informationen lagras i vårt interna system och vår webbsida identifierar dig helt enkelt som kund hos oss. Vi kommer inte att samla in känsliga uppgifter om dig utan ditt uttryckliga samtycke. Informationen vi lagrar är exakt och aktuell. Du kan kontrollera informationen vi har om dig genom att gå in på ditt konto eller maila oss. Om du hittar felaktiga uppgifter tar vi bort dem eller rättar till dem genast. Vi förvarar alla personuppgifter på ett säkert ställe i enlighet med vår interna säkerhetspolicy och gällande lagstiftning. Vi kommer inte att ge ut eller sälja dina personuppgifter. Vi kan använda oss av teknologi för att följa våra kunders surfbeteende på vår webbsida. Om du har några frågor angående sekretess ber vi dig maila oss via vårt kontaktformulär.

Vi använder informationen du ger oss för följande ändamål:

  • Vår strategiska utveckling
  • Planläggning för hur vår webbsida används

Användningen av dina personuppgifter

Vi använder informationen vi samlar in till följande:

  • för att ge dig bästa möjliga service när vi behandlar dina beställningar.
  • för att ge dig information om våra produkter och tjänster.

Vi behöver veta ditt namn, e-postadress, leveransadress, kortuppgifter och kortets utgångsdatum när du beställer. Vi behöver informationen för att kunna behandla och slutföra din beställning och för att kunna meddela dig beställningens status. Vi kan också be dig om ett telefonnummer för att kunna kontakta dig om vi har ett brådskande problem med din beställning.

Din e-postadress

Vi kommer att använda din e-postadress för att kontakta dig angående din beställning och de produkter du handlat.

Vi kommer att skicka marknadsföringsutskick till din e-postadress fram till dess att du avslutar prenumerationen. Du kan avsluta prenumerationen när du vill via Mina sidor. Om du inte längre vill ta emot våra utskick ber vi dig avsluta prenumerationen genom att klicka på länken längst ner på denna sida, alternativt på någon av länkarna i det nyhetsbrev du fått från oss (högst upp eller längst ner).

Ditt samtycke
När du ger din information till oss godkänner du också att Wiggle eller annan på uppdrag av Wiggle lagrar informationen och använder den.

Om vi ändrar vår sekretesspolicy kommer vi att publicera ändringarna här så att du vet vilken information vi samlar in och i vilket syfte samt under vilka omständigheter vi kan komma att lämna ut information.

Datorsäkerhet
Vi har utformat vår webbsida för att kunna skydda alla personuppgifter från datorintrång. Vi lagrar informationen genom att tillämpa alla nödvändiga rutiner för att skydda din integritet. För ytterligare skydd kontrollerar vi din identitet varje gång du går in på ditt konto eller ändrar information. Vi åtar oss att skydda din integritet och har vidtagit säkerhetsåtgärden för att skydda dig mot datorintrång och utlämnandet av informationen.

Förbättra våra tjänster
Wiggle varken säljer, byter eller hyr ut dina personuppgifter till någon annan aktör. För att bättre kunna anpassa våra tjänster till våra kunders behov använder vi oss av information från webbsidan när vi beslutar om framtida förbättringar. Vi delar även med oss av denna anonyma information till våra annonsörer och andra intresserade affärspartners. Vi kan t.ex. informera våra annonsörer om de mest besökta sidorna och områdena eller mer precist vilken kundprofil som besöker olika sidor. Vi lämnar dock aldrig ut personuppgifter till annonsörer. Vi använder och delar inte heller med oss av personuppgifter utan att berörda kunder har haft möjligheten att vägra medverkan.

Cookies
Med hjälp av cookies kan vi identifiera dig elektroniskt. Text som tillåter oss att identifiera dig sparas i din hårddisk (eller eventuellt i din webbläsare) för att vi ska kunna erbjuda dig bättre shoppingtjänster, såsom rekommenderade produkter och kundrabatter, och för att produkter ska kunna sparas i varukorgen mellan dina besök. Du kan hitta information om hur du stoppar cookies, inaktiverar cookies och hur du kan varnas när nya cookies installeras på din dator i de flesta webbläsares hjälpmeny. Då cookies ger tillgång till några av Wiggles viktigaste shoppingtjänster, rekommenderar vi dig att tillåta cookies. Om din webbläsare inte tillåter cookies kommer du inte att kunna lägga varor i varukorgen, gå till kassan eller använda andra Wiggle-tjänster som kräver att du loggar in. Om du väljer att tillåta cookies, se till att du alltid loggar ut när du använder en allmän dator.

Vi ber dig läsa hela vår policy för cookies för mer information.

Analysverktyg

  • De flesta webbplatser använder analysverktyg för att lagra information om vem som besöker webbplatsen. Google använder sig av sex olika cookies som lagras på din dator eller webbläsare mellan 30 minuter och 2 år. Avsikten med dessa cookies är att identifiera nya besökare och återkommande besökare. De hjälper oss även att se till att hemsidan fungerar så bra som möjligt för våra besökare på alla typer av plattformar. Dessa cookies kan inte identifiera dig som person. Du kan få mer information om hur Google använder cookies på http://www.google.co.uk/policies/privacy/ (endast på engelska)

    .

    Analysverktyg

    • Det kan hända att vi på Wiggle lämnar ut dina personuppgifter till en tredje part för att göra en webbplatsanalys och förstå våra kunders beteende och webbplatsens funktionssätt, samt annat som kräver analys av användarinformation. Avsikten med detta är att vi ska kunna erbjuda våra kunder bättre tjänster och erbjudanden. Den tredje parten kommer att vara anställd av oss för att utföra tjänsten och var bunden genom avtal att bara använda våra kunduppgifter för att utföra den avtalade analystjänsten. Vi ser också till att den tredje parten är bunden genom avtal att hantera kunduppgifter på ett lika säkert sätt som Wiggle eller säkrare. Om den tredje parten inte kan uppfylla avtalsvillkoren kommer vi att återta alla kunduppgifter och vidta alla nödvändiga åtgärder för att se till att den tredje parten inte längre har tillgång till kunduppgifterna.

    Sociala medier - insticksprogram
    Facebook och Twitters insticksprogram samlar in data för att kunna spåra användare.

    Sekretesspolicy för internationella kunder
    Ovanstående information kanske inte är tillämplig i alla våra kunders och registrerade användares hemländer. Policyn anpassas till varje lands internetlagar.

    Utlämnande av personuppgifter

    Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Du kan avsäga dig alla mailutskick från oss om våra tjänster och produkter genom att klicka här. Om du har några frågor rörande vår sekretesspolicy ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Sekretesspolicy och upphovsrätt

Sekretesspolicy och upphovsrätt

Vi är strikta med sekretesspolicyn som uppfyller kraven i den engelska dataskyddslagen (Data Protection Act 1998).

Vi förväntar oss att du inte lämnar ut användarnamnet och lösenordet till ditt konto till andra.

Vi intygar att vi inte kommer att ge ut eller sälja dina adressuppgifter till en annan organisation utan ditt samtycke. Vi behandlar dina kontaktuppgifter som konfidentiell information och du kommer inte att få oönskad skräppost efter det att du har beställt något från oss.

Hela webbsidans innehåll, text, bilder och grafik ägs och kontrolleras av Wiggle Ltd, om inte annat anges. När du går in på sidan godkänner du att du bara får kopiera och ladda ner innehåll för privat bruk i icke-kommersiellt syfte. Du får inte kopiera, visa, ladda ner, lagra, överföra, spela in eller visa för en allmänhet eller ändra innehållet på något sätt i något annat syfte eller för något kommunikationsmedium utan Wiggle Ltd:s samtycke.

Genom att besöka sidan går du med på att bara ladda ner innehåll för privat bruk och i icke-kommersiellt syfte.

Undantag och källhänvisningar

Undantag och källhänvisningar

Du för gärna använda dig av korta citat från sidan så länge du hänvisar till oss och länkar vidare till vår webbsida.

Programlicensinformation

Programlicensinformation

jQuery - JavaScript Library
jQuery JavaScript Library v1.7.1
http://jquery.com

Copyright 2012, John Resig
Dual licensed under the MIT or GPL Version 2 licenses.
http://jquery.org/license

Includes Sizzle.js
http://sizzlejs.com
Copyright 2011, The Dojo Foundation
Released under the MIT, BSD, and GPL Licenses.

Image Toolset - 360 Spin and Zoom
Image Toolset 360 Spin and Zoom v1.0.0
http://imagetoolset.com
The 360 Spin and Zoom is Copyright of Image Toolset Ltd - © Image Toolset Ltd. 2012. All rights reserved.
Any inclusion, redistribution, modification, resell or reproduction of part or all of the contents in any form is prohibited.
You may not, except with Image Toolset Ltd.’s express written permission, distribute or commercially exploit the content.
Nor may you transmit it or store it in any other website or other form of electronic retrieval system.

hoverIntent
hoverIntent v6
hoverIntent is currently available for use in all personal or commercial projects under both MIT and GPL licenses.
This means that you can choose the license that best suits your project, and use it accordingly.

imagesLoaded
jQuery imagesLoaded plugin v2.0.1
http://github.com/desandro/imagesloaded
MIT License. by Paul Irish et al.

iosSlider
http://iosscripts.com/iosslider/
Copyright (c) 2012 Marc Whitbread
iosSlider is licensed under the Creative Commons – Attribution-NonCommercial 3.0 License.

jCarouselLite
jCarouselLite - jQuery plugin to navigate images/any content in a carousel style widget.
Copyright (c) 2012 Ganeshji Marwaha (gmarwaha.com)
Dual licensed under the MIT and GPL licenses:
http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php
http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
Version: 1.0.1

jQzoom Evolution Library
jQzoom Evolution Library v2.3 - Javascript Image magnifier
http://www.mind-projects.it
Copyright 2012, Engineer Marco Renzi
Licensed under the BSD license.
Redistribution and use in source and binary forms, with or without modification, are permitted provided that the following conditions are met:
Redistributions of source code must retain the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer.
Redistributions in binary form must reproduce the above copyright notice, this list of conditions and the following disclaimer in the documentation and/or other materials provided with the distribution.
Neither the name of the organization nor the names of its contributors may be used to endorse or promote products derived from this software without specific prior written permission.
Date: 03 May 2011 22:16:00

jquery.thslide.js
jquery.thslide.js
v.0.1
Julien Decaudin - 04/2010
www.juliendecaudin.com

jQuery UI
jQuery UI 1.8.17
jQuery UI Widget 1.8.17
jQuery UI Mouse 1.8.17
jQuery UI Position 1.8.17
jQuery UI Dialog 1.8.17
jQuery UI Slider 1.8.17
Copyright 2011, AUTHORS.txt http://jqueryui.com/about
Dual licensed under the MIT or GPL Version 2 licenses.
http://jquery.org/license

Unobtrusive-Ajax
Unobtrusive Ajax support library for jQuery
Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved.

Zebra_TransForm
http://stefangabos.ro/
author Stefan Gabos
version 2.0.1 (last revision: August 07, 2011)
copyright (c) 2011 Stefan Gabos
license http://www.gnu.org/licenses/lgpl-3.0.txt GNU LESSER GENERAL PUBLIC LICENSE
package Zebra_TransForm