Rammaterial
Rammaterial

Cykelramar tillverkas av material som kännetecknas av att de är starka, lättviktiga och hårda för att kraften ska fördelas bättre. Aluminium, titan, stål och kol är vanliga material i hela tillverkningskedjan.

Framgaffelmaterial
Framgaffelmaterial

Framgafflar tillverkas av ett flertal olika material, såsom aluminium, stål, kol och titan. Samtliga material har sina unika egenskaper som påverkar cykelupplevelsen.

Årsmodell
Årsmodell

De stora cykeltillverkarna tillverkar ett visst antal nya cyklar varje år, vilket avgör av vilken årsmodell cykeln är. Varje årsmodell skiljer sig från de tidigare modellerna tack vare de tekniska framstegen, industritrenderna och kundernas efterfrågan efter en speciell funktion eller stil.

Hjulstorlek
Hjulstorlek

Vi har cykelhjul i flera olika storlekar, från 12-tumshjul till barncykeln till 29-tumshjul till moutainbiken och 700c-hjul till landsvägscykeln. Bredare hjul är vanligtvis snabbare och stabilare och ger ett bättre grepp. Mindre hjul är vanligtvis lättare att manövrera och ger snabbare igångdragande.

Måttet för hjulstorlek beror på i vilket land cykelsorten först slog igenom, därför anges hjulstorlek i både metriska och imperiska måttenheter. Vi har valt att ange ISO-standarden inom parentes för att du lättare ska kunna jämföra.

Inga träffar

Vi kunde inte få några exakta träffar för sökordet "GT"

Du skulle också kunna kontrollera stavningen, begränsa sökningen eller minska antalet sökord.

Tyvärr kunde vi inte hitta några resultat för din sökning.

Söktips

  • Kolla stavningen och testa igen
  • Försök med en liknande sökterm som "skor" istället för "löparskor"
  • Använd enkla söktermer eftersom vår sökmotor fungerar bäst med kortare beskrivningar
  • Testa att kolla i kategorierna nedan

Varumärken andra har sökt efter:

Välj disciplin:

Behöver du hjälp?

Vår kundtjänst finns där för dig 7 dagar i veckan.

Kontakta oss
Tillbaka till toppen